Wisselkoers.org

Koers Stellar (XLM)​

Op deze pagina vindt je de actuele Stellar koers en prijs. Stellar omrekenen is ook mogelijk, de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld kan worden. Stellar kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op Binance en Bitvavo. De waarde van Stellar fluctueert continue. Op deze pagina vindt je de Stellar prijs in euro en dollar.

Stellar XLM Koers

In de Stellar prijsgrafiek vindt je de historische prijs en de actuele prijs van Stellar. In de grafiek kan je inzoomen op een periode om de koers van Stellar beter te zien op een bepaald moment. In de grafiek kan je altijd de live prijs volgen van XLM.

In de grafiek kan je eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is, zo zie je de wisselkoers voor één Stellar. De Stellar koers bitvavo en de Stellar koers binance kunnen van elkaar verschillen. 

Stellar kopen

Wil je Stellar kopen of verhandelen op een exchange? De huidige prijs vindt je hier op Wisselkoers.org. De Stellar kan je eenvoudig verhandelen bij Binance en Bitvavo.

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Stellar verwachting - wat gaat de toekomstige koers doen?

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De Stellar koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij Stellar, dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Stellar stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.
  • Overige redenen

Wisselkoers.org kan de Stellar toekomst niet voorspellen. Wij geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. Wij geven daarom ook geen financieel advies.

Stellar nieuws vandaag

Het Stellar nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is Stellar? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit hier geld in te steken.

Het Stellar netwerk is een open source, gedistribueerd en gemeenschapsnetwerk dat wordt gebruikt om bijna onmiddellijke betalingen te faciliteren, met bijna geen kosten, en een smart contract platform om digitale activa economie te creëren. Stellar wordt gebruikt om financiële producten te bouwen die mensen overal met elkaar verbinden.

Direct kopen

Wij raden de volgende exchanges aan:

Andere cryptocurrency

Bekijk de actuele koers van andere cryptocurrency.

Bitcoin Ripple Ethereum Cardano Litecoin