Wisselkoers.org

Koers Tezos (XTZ)​

Op deze pagina vindt je de actuele Tezos koers en prijs. Tezos omrekenen is ook mogelijk, de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld kan worden. Tezos kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op Binance en Bitvavo. De waarde van Tezos fluctueert continue. Op deze pagina vindt je de Tezos prijs in euro en dollar.

Tezos XTZ Koers

In de Tezos prijsgrafiek vindt je de historische prijs en de actuele prijs van Tezos. In de grafiek kan je inzoomen op een periode om de koers van Tezos beter te zien op een bepaald moment. In de grafiek kan je altijd de live prijs volgen van XTZ.

In de grafiek kan je eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is, zo zie je de wisselkoers voor één Tezos. De Tezos koers bitvavo en de Tezos koers binance kunnen van elkaar verschillen. 

Tezos kopen

Wil je Tezos kopen of verhandelen op een exchange? De huidige prijs vindt je hier op Wisselkoers.org. De Tezos kan je eenvoudig verhandelen bij Binance en Bitvavo.

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Tezos verwachting - wat gaat de toekomstige koers doen?

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De Tezos koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij Tezos, dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Tezos stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.
  • Overige redenen

Wisselkoers.org kan de Tezos toekomst niet voorspellen. Wij geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. Wij geven daarom ook geen financieel advies.

Tezos nieuws vandaag

Het Tezos nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is Tezos? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit hier geld in te steken.

Tezos is een andere gedecentraliseerde blockchain die zichzelf beheert door het opzetten van een echte geavanceerde regio. Het moedigt formele bevestiging aan, een systeem dat numeriek de juistheid aantoont van de code die toezicht houdt op de uitwisselingen en de veiligheid verhoogt van de meest gevoelige of monetair gewogen briljante contracten.

Direct kopen

Wij raden de volgende exchanges aan:

Andere cryptocurrency

Bekijk de actuele koers van andere cryptocurrency.

Bitcoin Ripple Ethereum Cardano Litecoin