Wisselkoers.org

Koers Avalanche (AVAX)​

Op deze pagina vindt je de actuele Avalanche koers en prijs. Avalanche omrekenen is ook mogelijk, de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld kan worden. Avalanche kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op Binance en Bitvavo. De waarde van Avalanche fluctueert continue. Op deze pagina vindt je de Avalanche prijs in euro en dollar.

Avalanche AVAX Koers

In de Avalanche prijsgrafiek vindt je de historische prijs en de actuele prijs van Avalanche. In de grafiek kan je inzoomen op een periode om de koers van Avalanche beter te zien op een bepaald moment. In de grafiek kan je altijd de live prijs volgen van AVAX.

In de grafiek kan je eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is, zo zie je de wisselkoers voor één Avalanche. De Avalanche koers bitvavo en de Avalanche koers binance kunnen van elkaar verschillen. 

Avalanche kopen

Wil je Avalanche kopen of verhandelen op een exchange? De huidige prijs vindt je hier op Wisselkoers.org. De Avalanche kan je eenvoudig verhandelen bij Binance en Bitvavo.

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Avalanche verwachting - wat gaat de toekomstige koers doen?

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De Avalanche koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij Avalanche, dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Avalanche stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.
  • Overige redenen

Wisselkoers.org kan de Avalanche toekomst niet voorspellen. Wij geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. Wij geven daarom ook geen financieel advies.

Avalanche nieuws vandaag

Het Avalanche nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is Avalanche? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit hier geld in te steken.

Direct kopen

Wij raden de volgende exchanges aan:

Andere cryptocurrency

Bekijk de actuele koers van andere cryptocurrency.

Bitcoin Ripple Ethereum Cardano Litecoin