Wisselkoers.org

Axie Infinity AXS

$6,97
Wil je Axie Infinity kopen? Ga naar eToro
Wil je Axie Infinity kopen? Ga naar eToro

Koers [ccw_coin_name] ([ccw_coin_symbol]) verwachting

VS Actuele prijs 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro €6,73 +0,64% +1,54% +0,42% 27,22% 94,35%
USD $6,97 +0,59% +1,39% +0,92% 24,26% 94,82%
BTC ฿0,0004 +0,78% 0,96% 3,22% 7,63% 82,27%
Axie Infinity Koers Laagste prijs 24 uur Hoogste prijs 24 uur All time high AXS Verschil sinds start
$6,97 $6,68 $7,05 $164,90 stijging van 5.522,90%

Op deze pagina vind je de actuele Axie Infinity koers en prijs. Axie Infinity omrekenen is ook mogelijk: de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld wordt. Axie Infinity kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op eToro. De waarde van Axie Infinity  fluctueert continue. Op deze pagina vind je de Axie Infinity prijs in euro en dollar.

Inhoudsopgave

Axie Infinity Koersverwachting

In de Axie Infinity prijsgrafiek vind je de historische prijs en de actuele prijs van Axie Infinity. In de grafiek kun je makkelijk inzoomen op een specifieke periode om de koers van Axie Infinity beter te zien op dat bepaalde  moment. In de grafiek kan je ook altijd de live prijs volgen van Axie Infinity.

In de grafiek kun je dus eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is en zie je de wisselkoers voor één Axie Infinity.

Axie Infinity kopen

Wil je Axie Infinity kopen of verhandelen op een exchange? De huidige prijs vind je hier op Wisselkoers.org. De Axie Infinity  kan je eenvoudig verhandelen bij eToro 

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Axie Infinity verwachting – wat gaat de toekomstige koers doen?

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De Axie Infinity koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij Axie Infinity , dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Kort samengevat, Axie Infinity  stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.

Wisselkoers.org geeft géén financieel advies. Wij kunnen de Axie Infinity toekomst namelijk niet voorspellen en geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. 

Direct kopen

Wij raden de volgende exchange aan:

Axie Infinity nieuws vandaag

Het Axie Infinity  nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is AXS? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit er geld in te steken.

Andere cryptocurrency

Bekijk hier de actuele koers van andere cryptocurrency.