Wisselkoers.org

Basic Attention BAT

$0,24
Wil je Basic Attention kopen? Ga naar eToro
Wil je Basic Attention kopen? Ga naar eToro

Koers [ccw_coin_name] ([ccw_coin_symbol]) verwachting

VS Actuele prijs 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro €0,23 0,87% +1,52% +2,18% 23,99% 82,31%
USD $0,24 0,80% +2,38% +2,34% 19,79% 83,72%
BTC ฿0,00001 0,94% +0,14% 1,42% 4,49% 46,08%
Basic Attention Koers Laagste prijs 24 uur Hoogste prijs 24 uur All time high BAT Verschil sinds start
$0,24 $0,23 $0,24 $1,90 stijging van 229,15%

Op deze pagina vind je de actuele Basic Attention koers en prijs. Basic Attention omrekenen is ook mogelijk: de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld wordt. Basic Attention kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op eToro. De waarde van Basic Attention  fluctueert continue. Op deze pagina vind je de Basic Attention prijs in euro en dollar.

Inhoudsopgave

Basic Attention Koersverwachting

In de Basic Attention prijsgrafiek vind je de historische prijs en de actuele prijs van Basic Attention. In de grafiek kun je makkelijk inzoomen op een specifieke periode om de koers van Basic Attention beter te zien op dat bepaalde  moment. In de grafiek kan je ook altijd de live prijs volgen van Basic Attention.

In de grafiek kun je dus eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is en zie je de wisselkoers voor één Basic Attention.

Basic Attention kopen

Wil je Basic Attention kopen of verhandelen op een exchange? De huidige prijs vind je hier op Wisselkoers.org. De Basic Attention  kan je eenvoudig verhandelen bij eToro 

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Basic Attention verwachting – wat gaat de toekomstige koers doen?

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De Basic Attention koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij Basic Attention , dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Kort samengevat, Basic Attention  stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.

Wisselkoers.org geeft géén financieel advies. Wij kunnen de Basic Attention toekomst namelijk niet voorspellen en geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. 

Direct kopen

Wij raden de volgende exchange aan:

Basic Attention nieuws vandaag

Het Basic Attention  nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is BAT? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit er geld in te steken.

BAT heeft het digitale platform voor advertenties via je browser met de naam Brave geïntroduceerd. Een basis Attention Token (BAT) is een gedecentraliseerde cryptocurrency op ERC-20 gebaseerd op een transparant platform op digitale reclame op basis van Ethereum(ETH) blockchain technologie die wordt geleverd met ($BAT) symbolen.

Andere cryptocurrency

Bekijk hier de actuele koers van andere cryptocurrency.