Wisselkoers.org

BNB BNB

$324,43
Wil je BNB kopen? Ga naar eToro
Wil je BNB kopen? Ga naar eToro

Koers [ccw_coin_name] ([ccw_coin_symbol]) verwachting

VS Actuele prijs 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro €297,72 0,58% +3,26% +6,39% +27,53% 8,51%
USD $324,43 0,69% +2,15% +6,41% +31,77% 11,79%
BTC ฿0,01 0,67% +2,96% +3,94% 6,76% +38,42%
BNB Koers Laagste prijs 24 uur Hoogste prijs 24 uur All time high BNB Verschil sinds start
$324,43 $317,59 $333,71 $686,31 stijging van 814.202,35%

Op deze pagina vind je de actuele BNB koers en prijs. BNB omrekenen is ook mogelijk: de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld wordt. BNB kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op eToro. De waarde van BNB  fluctueert continue. Op deze pagina vind je de BNB prijs in euro en dollar.

Inhoudsopgave

BNB Koersverwachting

In de BNB prijsgrafiek vind je de historische prijs en de actuele prijs van BNB. In de grafiek kun je makkelijk inzoomen op een specifieke periode om de koers van BNB beter te zien op dat bepaalde  moment. In de grafiek kan je ook altijd de live prijs volgen van BNB.

In de grafiek kun je dus eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is en zie je de wisselkoers voor één BNB.

BNB kopen

Wil je BNB kopen of verhandelen op een exchange? De huidige prijs vind je hier op Wisselkoers.org. De BNB  kan je eenvoudig verhandelen bij eToro 

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

BNB verwachting – wat gaat de toekomstige koers doen?

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De BNB koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij BNB , dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Kort samengevat, BNB  stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.

Wisselkoers.org geeft géén financieel advies. Wij kunnen de BNB toekomst namelijk niet voorspellen en geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. 

Direct kopen

Wij raden de volgende exchange aan:

BNB nieuws vandaag

Het BNB  nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is BNB? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit er geld in te steken.

Binance Coin (BNB) is de cryptocurrency van het Binance-platform. De betekenis van de naam “Binance” is een combinatie van binair en financiën. Tegenwoordig accepteren veel bedrijven BNB als een vorm van betaling. Het is een nut token met het gebruik op de Binance beurs (verminderde kosten op de beurs met het gebruik van BNB).

Wat gebeurt er met de BNB koers in 2022? Wordt BNB veel waard?

Zoals we net al besproken, is het crypto nieuws erg belangrijk om in de gaten te houden. De crypto markt gaat 24/7 door en bepaald nieuws kan een grote invloed hebben op de koers van verschillende cryptocurrencies. Vele voorspellaars verwachten dat BNB in 2022 uit gaat breken en flink in de koers kan gaan stijgen. Natuurlijk kan niemand de toekomst helemaal voorspellen en weten we niet zeker of dit echt gaat gebeuren of niet. BNB kopen of niet? Deze keuze moet je dan ook echt zelf gaan maken. Zorg ervoor dat je je goed inleest, vervolgens kun je de keuze zelf maken of je de crypto BNB wel gaat kopen of niet.

Andere cryptocurrency

Bekijk hier de actuele koers van andere cryptocurrency.