Wisselkoers.org

Koers Bitcoin Cash (BCH)​

Op deze pagina vindt je de actuele Bitcoin Cash koers en prijs. Bitcoin Cash omrekenen is ook mogelijk, de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld kan worden. Bitcoin Cash kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op Binance en Bitvavo. De waarde van Bitcoin Cash fluctueert continue. Op deze pagina vindt je de Bitcoin Cash prijs in euro en dollar.

Bitcoin Cash BCH Koers

In de Bitcoin Cash prijsgrafiek vindt je de historische prijs en de actuele prijs van Bitcoin Cash. In de grafiek kan je inzoomen op een periode om de koers van Bitcoin Cash beter te zien op een bepaald moment. In de grafiek kan je altijd de live prijs volgen van BCH.

In de grafiek kan je eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is, zo zie je de wisselkoers voor één Bitcoin Cash. De Bitcoin Cash koers bitvavo en de Bitcoin Cash koers binance kunnen van elkaar verschillen.

Bitcoin Cash kopen​

Wil je Bitcoin Cash kopen of verhandelen op een exchange? De huidige prijs vindt je hier op Wisselkoers.org. De Bitcoin Cash kan je eenvoudig verhandelen bij Binance en Bitvavo.

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Bitcoin Cash verwachting - wat gaat de toekomstige koers doen?​

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De Bitcoin Cash koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij Bitcoin Cash, dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Bitcoin Cash stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.
  • Overige redenen

Wisselkoers.org kan de Bitcoin Cash toekomst niet voorspellen. Wij geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. Wij geven daarom ook geen financieel advies.

Bitcoin Cash nieuws vandaag​

Het Bitcoin Cash nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is Bitcoin Cash? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit hier geld in te steken.

Bitcoin Cash (BCH) is een hard fork cryptocurrency uitgebracht op 1 augustus, 2017. Het is een vorkversie van bitcoin, die tot doel heeft de blokgrootte van bitcoin te vergroten tot 8MB. Op het moment van de vork werd iedereen die bitcoin bezat ook eigenaar van Bitcoin Cash eenheden. Op 1 augustus, 2017 begon BCH te verhandelen op ongeveer $250, terwijl BTC verhandeld werd op ongeveer $2.800. De naamgeving van Bitcoin Cash is omstreden, soms wordt het aangeduid als Bcash. Op 16 nov 2018 werd BCH opnieuw hard forked en gesplitst in Bitcoin ABC en Bitcoin SV.

Direct kopen

Wij raden de volgende exchanges aan:

Andere cryptocurrency

Bekijk de actuele koers van andere cryptocurrency.

Bitcoin Ripple Ethereum Cardano Litecoin