Wisselkoers.org

Koers Bitcoin SV (BSV)​

Op deze pagina vindt je de actuele Bitcoin SV koers en prijs. Bitcoin SV omrekenen is ook mogelijk, de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld kan worden. Bitcoin SV kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op Binance en Bitvavo. De waarde van Bitcoin SV fluctueert continue. Op deze pagina vindt je de Bitcoin SV prijs in euro en dollar.

Bitcoin SV BSV Koers

In de Bitcoin SV prijsgrafiek vindt je de historische prijs en de actuele prijs van Bitcoin SV. In de grafiek kan je inzoomen op een periode om de koers van Bitcoin SV beter te zien op een bepaald moment. In de grafiek kan je altijd de live prijs volgen van BSV.

In de grafiek kan je eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is, zo zie je de wisselkoers voor één Bitcoin SV. De Bitcoin SV koers bitvavo en de Bitcoin SV koers binance kunnen van elkaar verschillen. 

Bitcoin SV kopen

Wil je Bitcoin SV kopen of verhandelen op een exchange? De huidige prijs vindt je hier op Wisselkoers.org. De Bitcoin SV kan je eenvoudig verhandelen bij Binance en Bitvavo.

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Bitcoin SV verwachting - wat gaat de toekomstige koers doen?

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De Bitcoin SV koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij Bitcoin SV, dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Bitcoin SV stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.
  • Overige redenen

Wisselkoers.org kan de Bitcoin SV toekomst niet voorspellen. Wij geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. Wij geven daarom ook geen financieel advies.

Bitcoin SV nieuws vandaag

Het Bitcoin SV nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is Bitcoin SV? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit hier geld in te steken.

Bitcoin SV (BSV) staat voor Satoshi Vision. Afkomstig van Bitcoin Cash, is BSV een hard fork (netwerk vastgestelde update van de conventie of code) opgezet als onmiskenbaar van BCH na het systeemherontwerp geboekt voor 15 november 2018 bracht een hashoorlog teweeg die besliste welke ketens deel zouden uitmaken. Volgens hun site wordt de Bitcoin SV-venture voornamelijk gesponsord door CoinGeek Mining, met progressiewerk door nChain.

Direct kopen

Wij raden de volgende exchanges aan:

Andere cryptocurrency

Bekijk de actuele koers van andere cryptocurrency.

Bitcoin Ripple Ethereum Cardano Litecoin