Wisselkoers.org

Koers Bitcoin (BTC)​

Op deze pagina vindt je de actuele Bitcoin koers en prijs. Bitcoin omrekenen is ook mogelijk, de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld kan worden. Bitcoin kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op Binance en Bitvavo. De waarde van Bitcoin fluctueert continue. Op deze pagina vindt je de Bitcoin prijs in euro en dollar.

Bitcoin BTC Koers

In de Bitcoin prijsgrafiek vindt je de historische prijs en de actuele prijs van Bitcoin. In de grafiek kan je inzoomen op een periode om de koers van Bitcoin beter te zien op een bepaald moment. In de grafiek kan je altijd de live prijs volgen van Bitcoin.

In de grafiek kan je eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is, zo zie je de wisselkoers voor één Bitcoin. De Bitcoin koers bitvavo en de Bitcoin koers binance kunnen van elkaar verschillen. 

Bitcoin kopen

Wil je Bitcoin kopen of  verhandelen op een exchange? De huidige prijs vindt je hier op Wisselkoers.org. De Bitcoin kan je eenvoudig verhandelen bij Binance en Bitvavo.

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Bitcoin verwachting - wat gaat de toekomstige koers doen?

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De Bitcoin koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij Bitcoin, dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Bitcoin stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.
  • Overige redenen

Wisselkoers.org kan de Bitcoin toekomst niet voorspellen. Wij geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. Wij geven daarom ook geen financieel advies.

Bitcoin nieuws vandaag

Het Bitcoin nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is Bitcoin? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit hier geld in te steken.

Bitcoin is een gedecentraliseerde cryptocurrency die oorspronkelijk werd beschreven in een whitepaper van 2008 door een persoon, of een groep personen, onder het pseudoniem Satoshi Nakamoto. Het werd kort daarna gelanceerd, in januari 2009.

Bitcoin is een peer-to-peer online valuta, wat betekent dat alle transacties direct plaatsvinden tussen gelijke, onafhankelijke netwerkdeelnemers, zonder dat er een tussenpersoon nodig is om ze mogelijk te maken of te faciliteren. Bitcoin werd volgens Nakamoto’s eigen woorden gecreëerd om “online betalingen direct van de ene partij naar de andere te kunnen sturen zonder tussenkomst van een financiële instelling”.

Sommige concepten voor een soortgelijk type gedecentraliseerde elektronische munt dateren van vóór de BTC, maar Bitcoin is de allereerste cryptocurrency die daadwerkelijk in gebruik werd genomen.

 

Direct kopen

Wij raden de volgende exchanges aan:

Andere cryptocurrency

Bekijk de actuele koers van andere cryptocurrency.

Bitcoin Ripple Ethereum Cardano Litecoin