Wisselkoers.org

BitTorrent BTT

$0,003
Wil je BitTorrent kopen? Ga naar Binance
Wil je BitTorrent kopen? Ga naar Binance

Koers [ccw_coin_name] ([ccw_coin_symbol]) verwachting

VS Actuele prijs 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro €0,002 3,38% +0,30% +3,39% 0,41% +666,30%
USD $0,003 3,35% +0,04% +2,23% 0,08% +614,07%
BTC ฿0,00000006 2,57% +2,32% +9,68% +14,90% +529,67%
BitTorrent Koers Laagste prijs 24 uur Hoogste prijs 24 uur All time high BTT Verschil sinds start
$0,003 $0,003 $0,003 $0,01 stijging van 1.784,29%

Op deze pagina vind je de actuele BitTorrent koers en prijs. BitTorrent omrekenen is ook mogelijk: de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld wordt. BitTorrent kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op Binance. De waarde van BitTorrent  fluctueert continue. Op deze pagina vind je de BitTorrent prijs in euro en dollar.

Inhoudsopgave

BitTorrent Koersverwachting

In de BitTorrent prijsgrafiek vind je de historische prijs en de actuele prijs van BitTorrent. In de grafiek kun je makkelijk inzoomen op een specifieke periode om de koers van BitTorrent beter te zien op dat bepaalde  moment. In de grafiek kan je ook altijd de live prijs volgen van BitTorrent.

In de grafiek kun je dus eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is en zie je de wisselkoers voor één BitTorrent.

BitTorrent kopen

Wil je BitTorrent kopen of verhandelen op een exchange? De huidige prijs vind je hier op Wisselkoers.org. De BitTorrent  kan je eenvoudig verhandelen bij Binance 

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

BitTorrent verwachting – wat gaat de toekomstige koers doen?

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De BitTorrent koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij BitTorrent , dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Kort samengevat, BitTorrent  stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.

Wisselkoers.org geeft géén financieel advies. Wij kunnen de BitTorrent toekomst namelijk niet voorspellen en geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. 

Direct kopen

Wij raden de volgende exchange aan:

BitTorrent nieuws vandaag

Het BitTorrent  nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is BTT? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit er geld in te steken.

BitTorrent (BTT) betekent tokenize de gedecentraliseerde document aanbieden conventie om hun cryptografische geldbron voortgestuwd vanaf het get-go in 2019. BTT spreekt van een TRC-10 utility token afhankelijk van de TRON blockchain die in staat zou kunnen stellen substance makers om zich te associëren met hun verzamelen van mensen, winnen en uitgeven geavanceerde geld zonder een go between.

Andere cryptocurrency

Bekijk hier de actuele koers van andere cryptocurrency.