Wisselkoers.org

Koers Cardano (ADA)

Op deze pagina vindt je de actuele Cardano koers en prijs. Cardano omrekenen is ook mogelijk, de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld kan worden. Cardano kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op Binance en Bitvavo. De waarde van Cardano fluctueert continue. Op deze pagina vindt je de Cardano prijs in euro en dollar.

Cardano ADA Koers

In de Cardano prijsgrafiek vindt je de historische prijs en de actuele prijs van Cardano. In de grafiek kan je inzoomen op een periode om de koers van Cardano beter te zien op een bepaald moment. In de grafiek kan je altijd de live prijs volgen van ADA.

In de grafiek kan je eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is, zo zie je de wisselkoers voor één Cardano. De Cardano koers bitvavo en de Cardano koers binance kunnen van elkaar verschillen. 

Cardano kopen​

Wil je Cardano kopen of verhandelen op een exchange? De huidige prijs vindt je hier op Wisselkoers.org. De Cardano kan je eenvoudig verhandelen bij Binance en Bitvavo.

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Cardano verwachting - wat gaat de toekomstige koers doen?

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De Cardano koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij Cardano, dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Cardano stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.
  • Overige redenen

Wisselkoers.org kan de Cardano toekomst niet voorspellen. Wij geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. Wij geven daarom ook geen financieel advies.

Cardano nieuws vandaag​

Het Cardano nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is Cardano? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit hier geld in te steken.

In de wereld van de cryptocurrency komen dag na dag vele muntprojecten op. Cardano was één van hen. Het is een derde-generatie blockchain platform gebaseerd op een Proof-of-stack (POA), en het is populair onder de gemeenschappen en heeft buzz onder hen gevormd sinds zijn intrede in 2015. We kunnen dus zeggen dat het een nieuwe blockchain technologie is

Direct kopen

Wij raden de volgende exchanges aan:

Andere cryptocurrency

Bekijk de actuele koers van andere cryptocurrency.

Bitcoin Ripple Ethereum Cardano Litecoin