Wisselkoers.org

Celsius Network CEL

$5,09
Wil je Celsius Network kopen? Go to Litebit?
Wil je Celsius Network kopen? Go to Litebit?

Koers [ccw_coin_name] ([ccw_coin_symbol]) verwachting

VSActuele prijs1 uur24 uurWeekMaandJaar
Euro€4,37+1,49%+2,05%10,72%+0,85%+296,97%
USD$5,09+1,51%+2,05%10,38%0,01%+289,72%
BTC฿0,00+1,91%+2,55%10,15%26,29%17,40%
Celsius Network KoersLaagste prijs 24 uurHoogste prijs 24 uurAll time high CELVerschil sinds start
$5,09$4,90$5,09$8,05stijging van 19.307,55%

Op deze pagina vindt je de actuele Celsius Network koers en prijs. Aave omrekenen is ook mogelijk, de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld kan worden. Celsius Network kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op Litebit. De waarde van Celsius Network  fluctueert continue. Op deze pagina vindt je de Celsius Network prijs in euro en dollar.

Inhoudsopgave

[ccw_coin_name] Koersverwachting

In de Celsius Network prijsgrafiek vindt je de historische prijs en de actuele prijs van Celsius Network . In de grafiek kan je inzoomen op een periode om de koers van Celsius Network beter te zien op een bepaald moment. In de grafiek kan je altijd de live prijs volgen van Celsius Network.

In de grafiek kan je eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is, zo zie je de wisselkoers voor één Celsius Network . 

[ccw_coin_name] kopen

Wil je Celsius Network kopen of verhandelen op een exchange? De huidige prijs vindt je hier op Wisselkoers.org. De Celsius Network  kan je eenvoudig verhandelen bij Litebit 

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

[ccw_coin_name] verwachting - wat gaat de toekomstige koers doen?

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De Celsius Network koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij Celsius Network , dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Celsius Network  stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.
  • Overige redenen

Wisselkoers.org kan de Celsius Network toekomst niet voorspellen. Wij geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. Wij geven daarom ook geen financieel advies.

[ccw_coin_name] nieuws vandaag

Het Celsius Network  nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is CEL? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit hier geld in te steken.

Het Celsius (CEL) Netwerk zal het opkomende tijdperk van lenen en verkrijgen zijn voor het cryptocurrency netwerk. We zijn blij dat we een groep ervaren zakenmensen in ons midden hebben die beseffen hoe ze een idee van idee tot volledige uitvoering kunnen brengen op een wereldwijde schaal.

Direct kopen

Wij raden de volgende exchange aan:

Litebit

 

FTX exchange

 

OKEX

Andere cryptocurrency

Bekijk de actuele koers van andere cryptocurrency.