Wisselkoers.org

Celsius Network CEL

$0,51
Wil je Celsius Network kopen? Ga naar Huobi
Wil je Celsius Network kopen? Ga naar Huobi

Koers [ccw_coin_name] ([ccw_coin_symbol]) verwachting

VS Actuele prijs 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro €0,49 +0,78% +3,41% +8,20% 48,31% 85,30%
USD $0,51 +0,35% +3,12% +8,50% 46,33% 86,55%
BTC ฿0,00003 +0,63% +0,63% +4,47% 34,27% 53,81%
Celsius Network Koers Laagste prijs 24 uur Hoogste prijs 24 uur All time high CEL Verschil sinds start
$0,51 $0,49 $0,53 $8,05 stijging van 1.836,88%

Op deze pagina vind je de actuele Celsius Network koers en prijs. Celsius Network omrekenen is ook mogelijk: de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld wordt. Celsius Network kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op Huobi. De waarde van Celsius Network  fluctueert continue. Op deze pagina vind je de Celsius Network prijs in euro en dollar.

Inhoudsopgave

Celsius Network Koersverwachting

In de Celsius Network prijsgrafiek vind je de historische prijs en de actuele prijs van Celsius Network. In de grafiek kun je makkelijk inzoomen op een specifieke periode om de koers van Celsius Network beter te zien op dat bepaalde  moment. In de grafiek kan je ook altijd de live prijs volgen van Celsius Network.

In de grafiek kun je dus eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is en zie je de wisselkoers voor één Celsius Network.

Celsius Network kopen

Wil je Celsius Network kopen of verhandelen op een exchange? De huidige prijs vind je hier op Wisselkoers.org. De Celsius Network  kan je eenvoudig verhandelen bij Huobi 

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Celsius Network verwachting – wat gaat de toekomstige koers doen?

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De Celsius Network koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij Celsius Network , dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Kort samengevat, Celsius Network  stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.

Wisselkoers.org geeft géén financieel advies. Wij kunnen de Celsius Network toekomst namelijk niet voorspellen en geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. 

Direct kopen

Wij raden de volgende exchange aan:

Celsius Network nieuws vandaag

Het Celsius Network  nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is CEL? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit er geld in te steken.

Het Celsius (CEL) Netwerk zal het opkomende tijdperk van lenen en verkrijgen zijn voor het cryptocurrency netwerk. We zijn blij dat we een groep ervaren zakenmensen in ons midden hebben die beseffen hoe ze een idee van idee tot volledige uitvoering kunnen brengen op een wereldwijde schaal.

Andere cryptocurrency

Bekijk hier de actuele koers van andere cryptocurrency.