Wisselkoers.org

Dogecoin DOGE

$0,09
Wil je Dogecoin kopen? Ga naar eToro
Wil je Dogecoin kopen? Ga naar eToro

Koers [ccw_coin_name] ([ccw_coin_symbol]) verwachting

VS Actuele prijs 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro €0,08 0,03% 3,17% +5,70% +25,67% 30,94%
USD $0,09 0,04% 4,21% +5,70% +29,86% 33,42%
BTC ฿0,000004 0,06% 2,03% +3,19% 8,16% +4,47%
Dogecoin Koers Laagste prijs 24 uur Hoogste prijs 24 uur All time high DOGE Verschil sinds start
$0,09 $0,09 $0,10 $0,73 stijging van 105.284,20%

Op deze pagina vind je de actuele Dogecoin koers en prijs. Dogecoin omrekenen is ook mogelijk: de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld wordt. Dogecoin kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op eToro. De waarde van Dogecoin  fluctueert continue. Op deze pagina vind je de Dogecoin prijs in euro en dollar.

Inhoudsopgave

Dogecoin Koersverwachting

In de Dogecoin prijsgrafiek vind je de historische prijs en de actuele prijs van Dogecoin. In de grafiek kun je makkelijk inzoomen op een specifieke periode om de koers van Dogecoin beter te zien op dat bepaalde  moment. In de grafiek kan je ook altijd de live prijs volgen van Dogecoin.

In de grafiek kun je dus eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is en zie je de wisselkoers voor één Dogecoin.

Dogecoin kopen

Wil je Dogecoin kopen of verhandelen op een exchange? De huidige prijs vind je hier op Wisselkoers.org. De Dogecoin  kan je eenvoudig verhandelen bij eToro 

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Dogecoin verwachting – wat gaat de toekomstige koers doen?

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De Dogecoin koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij Dogecoin , dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Kort samengevat, Dogecoin  stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.

Wisselkoers.org geeft géén financieel advies. Wij kunnen de Dogecoin toekomst namelijk niet voorspellen en geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. 

Direct kopen

Wij raden de volgende exchange aan:

Dogecoin nieuws vandaag

Het Dogecoin  nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is DOGE? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit er geld in te steken.

Dogecoin (DOGE) is gebaseerd op de populaire “doge” internet meme en heeft een Shiba Inu op zijn logo. De open-source digitale munt werd gemaakt door Billy Markus uit Portland, Oregon en Jackson Palmer uit Sydney, Australië, en werd in december 2013 van Litecoin afgesplitst. De makers van Dogecoin zagen het als een leuke, luchtige cryptocurrency die een grotere aantrekkingskracht zou hebben buiten het Bitcoin-publiek, omdat het gebaseerd was op een hondenmeme. Tesla CEO Elon Musk heeft in verschillende tweets op sociale media laten weten dat Dogecoin zijn favoriete munt is.

Andere cryptocurrency

Bekijk hier de actuele koers van andere cryptocurrency.