Wisselkoers.org

Koers Ethereum (ETH)

Op deze pagina vind je de actuele Ethereum koers en prijs. Ethereum omrekenen is ook mogelijk, de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld kan worden. Ethereum kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op Binance en Bitvavo. De waarde van Ethereum fluctueert continue. Op deze pagina vindt je de Ethereum prijs in euro en dollar.

Ethereum ETH Koers

In de Ethereum prijsgrafiek vindt je de historische prijs en de actuele prijs van Ethereum. In de grafiek kan je inzoomen op een periode om de koers van Ethereum beter te zien op een bepaald moment. In de grafiek kan je altijd de live prijs volgen van ETH.
In de grafiek kan je eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is, zo zie je de wisselkoers voor één Ethereum. De Ethereum koers bitvavo en de Ethereum koers binance kunnen van elkaar verschillen. 

Ethereum kopen

Wil je Ethereum kopen of verhandelen op een exchange? De huidige prijs vindt je hier op Wisselkoers.org. De Ethereum kan je eenvoudig verhandelen bij Binance en Bitvavo.

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Ethereum verwachting - wat gaat de toekomstige koers doen?

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De Ethereum koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij Ethereum, dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Ethereum stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.
  • Overige redenen

Wisselkoers.org kan de Ethereum toekomst niet voorspellen. Wij geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. Wij geven daarom ook geen financieel advies.

Ethereum nieuws vandaag

Het Ethereum nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is Ethereum? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit hier geld in te steken.

Ethereum (ETH) is een smart contract platform waarmee ontwikkelaars gedecentraliseerde applicaties kunnen bouwen. Toepassingen gebouwd op dit platform kunnen gebruik maken van slimme contracten en computer algoritmen die zichzelf uitvoeren wanneer gegevens worden geleverd aan het platform. Het werd eind 2013 gebouwd door een digitale token onderzoeker & ontwikkelaar, Vitalik Buterin, Het werd gepubliceerd op 30 juli 2015. ETH werkt als de transactie vergoedingen aan miners op het Ethereum netwerk. In 2016 werd Ethereum gekloond in twee blockchain platformen: Ethereum & Ethereum Classic

Direct kopen

Wij raden de volgende exchanges aan:

Andere cryptocurrency

Bekijk de actuele koers van andere cryptocurrency.

Bitcoin Ripple Ethereum Cardano Litecoin