Wisselkoers.org

Ethereum ETH

$1.348,92
Wil je Ethereum kopen? Ga naar eToro
Wil je Ethereum kopen? Ga naar eToro

Koers [ccw_coin_name] ([ccw_coin_symbol]) verwachting

VS Actuele prijs 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro €1.377,10 stijging van 1,18% stijging van 1,18% stijging van 1,18% stijging van 1,18% stijging van 1,18%
USD $1.348,92 stijging van 1,18% stijging van 1,18% stijging van 1,18% stijging van 1,18% stijging van 1,18%
BTC ฿0,07 stijging van 1,18% stijging van 1,18% stijging van 1,18% stijging van 1,18% stijging van 1,18%
Ethereum Koers Laagste prijs 24 uur Hoogste prijs 24 uur All time high ETH Verschil sinds start
$1.348,92 $1.320,93 $1.370,78 $4.878,26 stijging van 309.761,10%

Op deze pagina vind je de actuele Ethereum koers en prijs. Ethereum omrekenen is ook mogelijk: de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld wordt. Ethereum kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op eToro. De waarde van Ethereum  fluctueert continue. Op deze pagina vind je de Ethereum prijs in euro en dollar.

Inhoudsopgave

Ethereum Koersverwachting

In de Ethereum prijsgrafiek vind je de historische prijs en de actuele prijs van Ethereum. In de grafiek kun je makkelijk inzoomen op een specifieke periode om de koers van Ethereum beter te zien op dat bepaalde  moment. In de grafiek kan je ook altijd de live prijs volgen van Ethereum.

In de grafiek kun je dus eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is en zie je de wisselkoers voor één Ethereum.

Ethereum kopen

Wil je Ethereum kopen of verhandelen op een exchange? De huidige prijs vind je hier op Wisselkoers.org. De Ethereum  kan je eenvoudig verhandelen bij eToro 

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Ethereum verwachting – wat gaat de toekomstige koers doen?

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De Ethereum koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij Ethereum , dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Kort samengevat, Ethereum  stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.

Wisselkoers.org geeft géén financieel advies. Wij kunnen de Ethereum toekomst namelijk niet voorspellen en geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. 

Direct kopen

Wij raden de volgende exchange aan:

Ethereum nieuws vandaag

Het Ethereum  nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is ETH? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit er geld in te steken.

Ethereum (ETH) is een smart contract platform waarmee ontwikkelaars gedecentraliseerde applicaties kunnen bouwen. Toepassingen gebouwd op dit platform kunnen gebruik maken van slimme contracten en computer algoritmen die zichzelf uitvoeren wanneer gegevens worden geleverd aan het platform. Het werd eind 2013 gebouwd door een digitale token onderzoeker & ontwikkelaar, Vitalik Buterin, Het werd gepubliceerd op 30 juli 2015. ETH werkt als de transactie vergoedingen aan miners op het Ethereum netwerk. In 2016 werd Ethereum gekloond in twee blockchain platformen: Ethereum & Ethereum Classic

Andere cryptocurrency

Bekijk hier de actuele koers van andere cryptocurrency.