Wisselkoers.org

Synthetix Network SNX

$1,74
Wil je Synthetix Network kopen? Ga naar Bitvavo
Wil je Synthetix Network kopen? Ga naar Bitvavo

Koers [ccw_coin_name] ([ccw_coin_symbol]) verwachting

VS Actuele prijs 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro €1,67 0,19% +4,55% +0,24% 34,17% 75,28%
USD $1,74 0,08% +5,51% +0,36% 30,57% 77,25%
BTC ฿0,0001 0,35% +0,65% 3,51% 17,46% 24,81%
Synthetix Network Koers Laagste prijs 24 uur Hoogste prijs 24 uur All time high SNX Verschil sinds start
$1,74 $1,65 $1,75 $28,53 stijging van 4.893,01%

Op deze pagina vind je de actuele Synthetix Network koers en prijs. Synthetix Network omrekenen is ook mogelijk: de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld wordt. Synthetix Network kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op Bitvavo. De waarde van Synthetix Network  fluctueert continue. Op deze pagina vind je de Synthetix Network prijs in euro en dollar.

Inhoudsopgave

Synthetix Network Koersverwachting

In de Synthetix Network prijsgrafiek vind je de historische prijs en de actuele prijs van Synthetix Network. In de grafiek kun je makkelijk inzoomen op een specifieke periode om de koers van Synthetix Network beter te zien op dat bepaalde  moment. In de grafiek kan je ook altijd de live prijs volgen van Synthetix Network.

In de grafiek kun je dus eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is en zie je de wisselkoers voor één Synthetix Network.

Synthetix Network kopen

Wil je Synthetix Network kopen of verhandelen op een exchange? De huidige prijs vind je hier op Wisselkoers.org. De Synthetix Network  kan je eenvoudig verhandelen bij Bitvavo 

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Synthetix Network verwachting – wat gaat de toekomstige koers doen?

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De Synthetix Network koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij Synthetix Network , dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Kort samengevat, Synthetix Network  stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.

Wisselkoers.org geeft géén financieel advies. Wij kunnen de Synthetix Network toekomst namelijk niet voorspellen en geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. 

Direct kopen

Wij raden de volgende exchange aan:

Synthetix Network nieuws vandaag

Het Synthetix Network  nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is SNX? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit er geld in te steken.

Andere cryptocurrency

Bekijk hier de actuele koers van andere cryptocurrency.