Wisselkoers.org

Huobi Token HT

$10,27
Wil je Huobi Token kopen? Go to Litebit?
Wil je Huobi Token kopen? Go to Litebit?

Koers [ccw_coin_name] ([ccw_coin_symbol]) verwachting

VSActuele prijs1 uur24 uurWeekMaandJaar
Euro€8,830,22%+1,56%+33,34%17,19%+133,18%
USD$10,270,23%+1,54%+33,80%17,92%+128,84%
BTC฿0,000,10%+2,56%+34,36%39,39%51,42%
Huobi Token KoersLaagste prijs 24 uurHoogste prijs 24 uurAll time high HTVerschil sinds start
$10,27$9,84$10,43$39,66stijging van 1.027,89%

Op deze pagina vindt je de actuele Huobi Token koers en prijs. Aave omrekenen is ook mogelijk, de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld kan worden. Huobi Token kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op Litebit. De waarde van Huobi Token  fluctueert continue. Op deze pagina vindt je de Huobi Token prijs in euro en dollar.

Inhoudsopgave

[ccw_coin_name] Koersverwachting

In de Huobi Token prijsgrafiek vindt je de historische prijs en de actuele prijs van Huobi Token . In de grafiek kan je inzoomen op een periode om de koers van Huobi Token beter te zien op een bepaald moment. In de grafiek kan je altijd de live prijs volgen van Huobi Token.

In de grafiek kan je eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is, zo zie je de wisselkoers voor één Huobi Token . 

[ccw_coin_name] kopen

Wil je Huobi Token kopen of verhandelen op een exchange? De huidige prijs vindt je hier op Wisselkoers.org. De Huobi Token  kan je eenvoudig verhandelen bij Litebit 

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

[ccw_coin_name] verwachting - wat gaat de toekomstige koers doen?

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De Huobi Token koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij Huobi Token , dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Huobi Token  stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.
  • Overige redenen

Wisselkoers.org kan de Huobi Token toekomst niet voorspellen. Wij geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. Wij geven daarom ook geen financieel advies.

[ccw_coin_name] nieuws vandaag

Het Huobi Token  nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is HT? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit hier geld in te steken.

Huobi Token (HT) is een op handel gebaseerd token en lokaal geld van de Huobi crypto handel. De HT kan worden gebruikt om van maand tot maand VIP-statusplannen te kopen voor wisselkostenlimieten, te stemmen op handelskeuzes, vroegtijdige toegang te krijgen tot uitzonderlijke Huobi-gelegenheden, cryptobeloningen te krijgen van regelmatige terugkopen en te ruilen met verschillende digitale geldvormen die op de Huobi-handel zijn geregistreerd.

Direct kopen

Wij raden de volgende exchange aan:

Litebit

 

FTX exchange

 

Bitcoinmeester

Andere cryptocurrency

Bekijk de actuele koers van andere cryptocurrency.