Wisselkoers.org

Wil je Internet Computer kopen? Ga naar Binance

Koers [ccw_coin_name] ([ccw_coin_symbol]) verwachting

VSActuele prijs1 uur24 uurWeekMaandJaar
Euro€41,70+1,62%5,39%11,00%24,52%
USD$48,90+1,63%5,23%11,61%24,31%
BTC฿0,00+1,05%1,36%7,68%14,07%
Internet Computer KoersLaagste prijs 24 uurHoogste prijs 24 uurAll time high ICPVerschil sinds start
$48,90$44,59$52,29$700,65stijging van 77,86%

Op deze pagina vindt je de actuele Internet Computer koers en prijs. Aave omrekenen is ook mogelijk, de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld kan worden. Internet Computer kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op Binance. De waarde van Internet Computer  fluctueert continue. Op deze pagina vindt je de Internet Computer prijs in euro en dollar.

Inhoudsopgave

[ccw_coin_name] Koersverwachting

In de Internet Computer prijsgrafiek vindt je de historische prijs en de actuele prijs van Internet Computer . In de grafiek kan je inzoomen op een periode om de koers van Internet Computer beter te zien op een bepaald moment. In de grafiek kan je altijd de live prijs volgen van Internet Computer.

In de grafiek kan je eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is, zo zie je de wisselkoers voor één Internet Computer . 

[ccw_coin_name] kopen

Wil je Internet Computer kopen of verhandelen op een exchange? De huidige prijs vindt je hier op Wisselkoers.org. De Internet Computer  kan je eenvoudig verhandelen bij Binance 

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

[ccw_coin_name] verwachting - wat gaat de toekomstige koers doen?

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De Internet Computer koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij Internet Computer , dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Internet Computer  stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.
  • Overige redenen

Wisselkoers.org kan de Internet Computer toekomst niet voorspellen. Wij geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. Wij geven daarom ook geen financieel advies.

[ccw_coin_name] nieuws vandaag

Het Internet Computer  nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is ICP? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit hier geld in te steken.

Direct kopen

Wij raden de volgende exchange aan:

Binance

 

Litebit

 

FTX exchange

Andere cryptocurrency

Bekijk de actuele koers van andere cryptocurrency.