Wisselkoers.org

Koers IOTA (MIOTA)​

Op deze pagina vindt je de actuele IOTA koers en prijs. IOTA omrekenen is ook mogelijk, de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld kan worden. IOTA kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op Binance en Bitvavo. De waarde van IOTA fluctueert continue. Op deze pagina vindt je de IOTA prijs in euro en dollar.

IOTA MIOTA Koers

In de IOTA prijsgrafiek vindt je de historische prijs en de actuele prijs van IOTA. In de grafiek kan je inzoomen op een periode om de koers van IOTA beter te zien op een bepaald moment. In de grafiek kan je altijd de live prijs volgen van MIOTA.

In de grafiek kan je eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is, zo zie je de wisselkoers voor één IOTA. De IOTA koers bitvavo en de IOTA koers binance kunnen van elkaar verschillen. 

IOTA kopen

Wil je IOTA kopen of verhandelen op een exchange? De huidige prijs vindt je hier op Wisselkoers.org. De IOTA kan je eenvoudig verhandelen bij Binance en Bitvavo.

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

IOTA verwachting - wat gaat de toekomstige koers doen?

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De IOTA koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij IOTA, dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

IOTA stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.
  • Overige redenen

Wisselkoers.org kan de IOTA toekomst niet voorspellen. Wij geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. Wij geven daarom ook geen financieel advies.

IOTA nieuws vandaag

Het IOTA nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is IOTA? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit hier geld in te steken.

IOTA (IOTA) is een gedistribueerd grootboek voor het internet der dingen dat gebruik maakt van een directed acyclic graph (DAG) in plaats van een gewone blockchain. IOTA is een cryptocurrency, met een doel voor IoT (Internet of Things). Het is gebouwd op DAG (Directed acyclic graph), genaamd Tangle. Het Tangle grootboek kan transacties afwikkelen, zonder kosten. Nu is het netwerk niet gedecentraliseerd [(zonder een centrale commandoruimte te hebben)] – er is een coördinator. Samengewerkt met VW.

Direct kopen

Wij raden de volgende exchanges aan:

Andere cryptocurrency

Bekijk de actuele koers van andere cryptocurrency.

Bitcoin Ripple Ethereum Cardano Litecoin