Wisselkoers.org

Koers Litecoin (LTC)​

Op deze pagina vindt je de actuele Litecoin koers en prijs. Litecoin omrekenen is ook mogelijk, de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld kan worden. Litecoin kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op Binance en Bitvavo. De waarde van Litecoin fluctueert continue. Op deze pagina vindt je de Litecoin prijs in euro en dollar.

Litecoin LTC Koers

In de Litecoin prijsgrafiek vindt je de historische prijs en de actuele prijs van Litecoin. In de grafiek kan je inzoomen op een periode om de koers van Litecoin beter te zien op een bepaald moment. In de grafiek kan je altijd de live prijs volgen van LTC.

In de grafiek kan je eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is, zo zie je de wisselkoers voor één Litecoin. De Litecoin koers bitvavo en de Litecoin koers binance kunnen van elkaar verschillen. 

Litecoin kopen​

Wil je Litecoin kopen of verhandelen op een exchange? De huidige prijs vindt je hier op Wisselkoers.org. De Litecoin kan je eenvoudig verhandelen bij Binance en Bitvavo.

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Litecoin verwachting - wat gaat de toekomstige koers doen?​

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De Litecoin koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij Litecoin, dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Litecoin stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.
  • Overige redenen

Wisselkoers.org kan de Litecoin toekomst niet voorspellen. Wij geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. Wij geven daarom ook geen financieel advies.

Litecoin nieuws vandaag​

Het Litecoin nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is Litecoin? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit hier geld in te steken.

Sinds de bitcoin golf kwam in 2009, kwamen veel andere munten ook terug met meerdere projecten. Litecoin (LTC) is een van hen. Litecoin is 4X sneller dan Bitcoin, en het kwam In 2011, door een (voormalig Google-werknemer) Charlie Lee gericht op het maken van een liter versie van bitcoin. Het is hetzelfde als bitcoin omdat de broncode hetzelfde is als bitcoin. Litecoin is een vorm van digitaal geld. Het was gestructureerd om snelle transacties uit te voeren en een transactie te doen tussen bedrijven onderling of tussen particulieren. Het beschouwt ’s werelds vijfde grootste cryptocurrency. Het is hetzelfde als Bitcoin, maar beide draaien op een ander algoritme. Bitcoin(BTC) voert SHA-256 uit en Litecoin(LTE), een nieuw algoritme genaamd Scrypt.

Direct kopen

Wij raden de volgende exchanges aan:

Andere cryptocurrency

Bekijk de actuele koers van andere cryptocurrency.

Bitcoin Ripple Ethereum Cardano Litecoin