Wisselkoers.org

MaidSafeCoin EMAID

$0,14

Koers [ccw_coin_name] ([ccw_coin_symbol]) verwachting

VS Actuele prijs 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro €0,13 +0,31% +1,09% +0,02% +18,93% 63,39%
USD $0,14 +0,25% +1,19% +1,03% +22,53% 64,29%
BTC ฿0,000006 +0,06% +0,59% 4,17% 14,25% 41,84%
MaidSafeCoin Koers Laagste prijs 24 uur Hoogste prijs 24 uur All time high EMAID Verschil sinds start
$0,14 $0,13 $0,14 $1,37 stijging van 2.632,87%

Op deze pagina vind je de actuele MaidSafeCoin koers en prijs. MaidSafeCoin omrekenen is ook mogelijk: de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld wordt. MaidSafeCoin kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op . De waarde van MaidSafeCoin  fluctueert continue. Op deze pagina vind je de MaidSafeCoin prijs in euro en dollar.

Inhoudsopgave

MaidSafeCoin Koersverwachting

In de MaidSafeCoin prijsgrafiek vind je de historische prijs en de actuele prijs van MaidSafeCoin. In de grafiek kun je makkelijk inzoomen op een specifieke periode om de koers van MaidSafeCoin beter te zien op dat bepaalde  moment. In de grafiek kan je ook altijd de live prijs volgen van MaidSafeCoin.

In de grafiek kun je dus eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is en zie je de wisselkoers voor één MaidSafeCoin.

MaidSafeCoin kopen

Wil je MaidSafeCoin kopen of verhandelen op een exchange? De huidige prijs vind je hier op Wisselkoers.org. De MaidSafeCoin  kan je eenvoudig verhandelen bij  

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

MaidSafeCoin verwachting – wat gaat de toekomstige koers doen?

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De MaidSafeCoin koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij MaidSafeCoin , dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Kort samengevat, MaidSafeCoin  stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.

Wisselkoers.org geeft géén financieel advies. Wij kunnen de MaidSafeCoin toekomst namelijk niet voorspellen en geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. 

Direct kopen

Wij raden de volgende exchange aan:

MaidSafeCoin nieuws vandaag

Het MaidSafeCoin  nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is EMAID? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit er geld in te steken.

MaidSafe (MAID) is een gedecentraliseerd web dat privé, veilig en gratis is voor iedereen werd voortgestuwd in 2006. Sinds die begindagen is de groep, gedreven door organisator David Irvine, uitsluitend gecentreerd rond het structureren van het SAFE Netwerk om te zorgen voor de problemen van een ontegensprekelijk samengebracht web dat met elke dag die voorbijgaat meer problemen confronteert. MaidSafe wordt geleid en beïnvloed door de SAFE Network Community die het werk heeft gesubsidieerd en de keuzes begeleidt door middel van dialoog dwars door het netwerk lopende stadia.

Andere cryptocurrency

Bekijk hier de actuele koers van andere cryptocurrency.