Wisselkoers.org

Pax Dollar USDP

$1,00
Wil je Pax Dollar kopen? Go to Binance?
Wil je Pax Dollar kopen? Go to Binance?

Koers [ccw_coin_name] ([ccw_coin_symbol]) verwachting

VSActuele prijs1 uur24 uurWeekMaandJaar
Euro€0,860,01%0,33%0,36%+0,72%+1,94%
USD$1,000,06%0,34%0,02%+0,03%+0,04%
BTC฿0,001,61%1,54%0,88%30,99%78,89%
Pax Dollar KoersLaagste prijs 24 uurHoogste prijs 24 uurAll time high USDPVerschil sinds start
$1,00$0,99$1,01$1,13stijging van 16,05%

Op deze pagina vindt je de actuele Pax Dollar koers en prijs. Aave omrekenen is ook mogelijk, de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld kan worden. Pax Dollar kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op Binance. De waarde van Pax Dollar  fluctueert continue. Op deze pagina vindt je de Pax Dollar prijs in euro en dollar.

Inhoudsopgave

[ccw_coin_name] Koersverwachting

In de Pax Dollar prijsgrafiek vindt je de historische prijs en de actuele prijs van Pax Dollar . In de grafiek kan je inzoomen op een periode om de koers van Pax Dollar beter te zien op een bepaald moment. In de grafiek kan je altijd de live prijs volgen van Pax Dollar.

In de grafiek kan je eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is, zo zie je de wisselkoers voor één Pax Dollar . 

[ccw_coin_name] kopen

Wil je Pax Dollar kopen of verhandelen op een exchange? De huidige prijs vindt je hier op Wisselkoers.org. De Pax Dollar  kan je eenvoudig verhandelen bij Binance 

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

[ccw_coin_name] verwachting - wat gaat de toekomstige koers doen?

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De Pax Dollar koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij Pax Dollar , dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Pax Dollar  stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.
  • Overige redenen

Wisselkoers.org kan de Pax Dollar toekomst niet voorspellen. Wij geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. Wij geven daarom ook geen financieel advies.

[ccw_coin_name] nieuws vandaag

Het Pax Dollar  nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is USDP? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit hier geld in te steken.

Paxos Standard (PAX) is een gecontroleerde crypto-bron. Het is volledig 1:1 gedekt door de Amerikaanse dollar, bevestigd en gecontroleerd door de NYDFS, en maakt snelle uitwisselingen mogelijk. Paxos Standard (PAX) is gemaakt door Paxos, een geldgerelateerde innovatieorganisatie die vastbesloten is om fondsen te moderniseren door middelen voor te bereiden met de snelheid van het web.

Direct kopen

Wij raden de volgende exchange aan:

Binance

 

Litebit

 

FTX exchange

Andere cryptocurrency

Bekijk de actuele koers van andere cryptocurrency.