Wisselkoers.org

The Graph GRT

$0,07
Wil je The Graph kopen? Ga naar eToro
Wil je The Graph kopen? Ga naar eToro

Koers [ccw_coin_name] ([ccw_coin_symbol]) verwachting

VS Actuele prijs 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro €0,06 +0,45% +2,43% +4,38% 26,88% 92,29%
USD $0,07 +0,53% +3,42% +4,47% 22,91% 92,91%
BTC ฿0,000004 +0,21% 1,36% +0,44% 8,40% 76,57%
The Graph Koers Laagste prijs 24 uur Hoogste prijs 24 uur All time high GRT Verschil sinds start
$0,07 $0,06 $0,07 $2,84 stijging van 24,91%

Op deze pagina vind je de actuele The Graph koers en prijs. The Graph omrekenen is ook mogelijk: de wisselkoers wordt bepaald door de exchange. Zo kun je de koers omrekenen naar euro’s maar ook naar andere cryptocurrencies.

Elke cryptomunt heeft zijn eigen waarde waar het voor verhandeld wordt. The Graph kan op iedere dag en ieder moment worden verhandeld op eToro. De waarde van The Graph  fluctueert continue. Op deze pagina vind je de The Graph prijs in euro en dollar.

Inhoudsopgave

The Graph Koersverwachting

In de The Graph prijsgrafiek vind je de historische prijs en de actuele prijs van The Graph. In de grafiek kun je makkelijk inzoomen op een specifieke periode om de koers van The Graph beter te zien op dat bepaalde  moment. In de grafiek kan je ook altijd de live prijs volgen van The Graph.

In de grafiek kun je dus eenvoudig aflezen wat de huidige prijs in euro of dollar is en zie je de wisselkoers voor één The Graph.

The Graph kopen

Wil je The Graph kopen of verhandelen op een exchange? De huidige prijs vind je hier op Wisselkoers.org. De The Graph  kan je eenvoudig verhandelen bij eToro 

Exchanges

Waarom?

Beoordeling

Direct kopen

 /></a><br />
<a href=Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

 /></a><br />
<a href=Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,2

 /></a><br />
<a href=Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

 /></a><br />
<a href=Litebit

Nederlandse Exchange

Rating

8,5

 /></a><br />
<a href=kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

The Graph verwachting – wat gaat de toekomstige koers doen?

Niemand kan de koers voorspellen, ook wij van Wisselkoers.org helaas niet. De The Graph koers is net als alle cryptocurrencies volatiel en kan snel van prijs veranderen. Een enkele procent meer of minder is erg gebruikelijk bij cryptocurrencies.

Belangrijk is om te kijken naar de laatste ontwikkelingen bij The Graph , dit zorgt in het algemeen voor meer adoptie en vraag naar een crypto project, wat effect zal hebben op de prijs. Vertrouwen in een team, de ontwikkelingen, de samenwerkingen zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Kort samengevat, The Graph  stijgt doordat:

  • Er meer vertrouwen in de algemene crypto markt is.
  • Er grote beleggers instappen.
  • Er positief nieuws naar buiten is gebracht.

Wisselkoers.org geeft géén financieel advies. Wij kunnen de The Graph toekomst namelijk niet voorspellen en geven slechts de actuele cijfers weer op onze website. 

Direct kopen

Wij raden de volgende exchange aan:

The Graph nieuws vandaag

Het The Graph  nieuws van vandaag kan een belangrijke invloed hebben op de koers. Om het laatste nieuws beter te begrijpen, is het van belang om deze cryptocurrency zelf te begrijpen.  Wij hebben daarom wat basis informatie over deze coin verzamelt.  Wat is GRT? Dat is een vraag die je eerst moet beantwoorden voor je besluit er geld in te steken.

The Graph is het protocol voor het indexeren en bevragen van gegevens van blockchains, te beginnen met Ethereum. The Graph decentraliseert de query en de API laag van Web3. Ontwikkelaars kunnen nu gebruik maken van de voordelen door het bouwen en publiceren van open API’s, die bekend staan als subgraphs.

Andere cryptocurrency

Bekijk hier de actuele koers van andere cryptocurrency.