Wisselkoers.org

Currency Converter USD/EUR: vr, 2 jun.

Dollar Euro | Wisselkoers van euro naar dollar

De koers van de dollar euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de dollar (usd) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar dollar (usd) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. 

Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers dollar/euro veranderd dagelijks. Op deze pagina kan je de actuele koers euro dollar berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in dollars krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je dollar naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen.

Meer over dollar

De dollar is de officiële munteenheid en betaalmiddel van de Verenigde Staten. Betalen in de Verenigde Staten doe je daarmee met de dollars. De dollar wordt daarom ook wel het geld van de Verenigde Staten genoemd. Ook als je gaat pinnen in de Verenigde Staten, dan zal je dollars krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro dollar koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een dollar is. De eur to usd wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Dollars kopen | Wees op de hoogte van de dollar naar euro wissellkoers

Wanneer je dollars wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de dollarkoers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig dollar naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel usd naar euro wat een afkorting hiervoor is.

Heb je een ESTA nodig? Deze is digitaal aan te vragen, waardoor je geen bezoek hoeft te brengen aan het Amerikaanse consulaat in Amsterdam.

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

 

Optie 1: Transferwise Card

Bekijk deal hier.

Optie 2: GWK Travelex

Zeer eenvoudig vreemde valuta bestellen zonder bestelkosten en tegen 0% commissie.

Bekijk deal hier.

Optie 3: N26 Online Bank

Beste online bank tegen zeer lage kosten.

Bekijk deal hier.

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: