Wisselkoers.org

Currency Converter HKD/EUR: wo, 24 apr.

Hong Kong Dollar Euro | Wisselkoers van euro naar Hong Kong Dollar

De koers van de Hong Kong Dollar euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Hong Kong Dollar (HKD) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Hong Kong Dollar (HKD) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Hong Kong Dollar/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Hong Kong Dollar berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Hong Kong Dollars krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Hong Kong Dollar naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over Hong Kong Dollar

De Hong Kong Dollar is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Hong Kong. Betalen in Hong Kong doe je daarmee met de Hong Kong Dollars. De Hong Kong Dollar wordt daarom ook wel het geld van Hong Kong genoemd. Ook als je gaat pinnen in Hong Kong, dan zal je Hong Kong Dollars krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Hong Kong Dollar koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Hong Kong Dollar is. De eur to HKD wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Hong Kong Dollars kopen | Wees op de hoogte van de Hong Kong Dollar naar euro wissellkoers

Wanneer je Hong Kong Dollars wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Hong Kong Dollar koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Hong Kong Dollar naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel HKD naar euro wat een afkorting hiervoor is.    

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

 

Optie 1: Transferwise Card

Bekijk deal hier.

Optie 2: GWK Travelex

Zeer eenvoudig vreemde valuta bestellen zonder bestelkosten en tegen 0% commissie.

Bekijk deal hier.

Optie 3: N26 Online Bank

Beste online bank tegen zeer lage kosten.

Bekijk deal hier.

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: