Wisselkoers.org

Wisselkoers Mexicaanse Peso - EUR/MXN omrekenen

Currency Converter EUR/MXN: ma, 15 jul.

De koers van de Mexicaanse Peso en euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Mexicaanse Peso (MXN) naar de euro (EUR), of andersom van euro (EUR) naar Mexicaanse Peso (MXN) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Mexicaanse Peso /euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Mexicaanse Peso berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Mexicaanse Peso krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Mexicaanse Peso naar euro omrekenen, zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

EUR/MXN koers

Mexicaanse Peso (MXN) wisselkoersen

Over de Mexicaanse Peso (MXN)

De Mexicaanse Peso (MXN) is de nationale munteenheid van Mexico, in de volksmond ook beter bekend als de ‘peso’. De peso heeft een interessante geschiedenis die teruggaat tot de tijd van de Azteken. Deze munt wordt uitgegeven in zowel munten als biljetten. Munten kunnen variëren van 5 Centavos tot 10 pesos, terwijl biljetten verkrijgbaar zijn in briefjes van 20, 50, 100, 200, 500 en 1.000 pesos.

 

De huidige wisselkoers van de Mexicaanse peso naar de Euro varieert afhankelijk van de wart zich afspeelt op de markt in Mexico. Hier komt bij dat de toekomst van de Mexicaanse peso sterk afhangt van de economie en van de relatie met de Verenigde Staten. Mexico heeft geen plannen aangekondigd om de Euro in te voeren als officiële valuta.

Wisselkoersen internationale valuta's

Mexicaanse Peso kopen? Euro naar Mexicaanse Peso

Wanneer je Mexicaanse Peso’s wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Mexicaanse Peso koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Mexicaanse Peso naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel MXN naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Andere valuta wisselkoersen

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Optie 1: Transferwise Card

Bekijk deal hier.

Optie 2: GWK Travelex

Bekijk deal hier.

Optie 3: N26 Online Bank

Bekijk deal hier.

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: