Wisselkoers.org

Currency Converter AUD/EUR: di, 21 mei.

Australische Dollar Euro | Wisselkoers van euro naar Australische Dollar

De koers van de Australische Dollar euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Australische Dollar (AUD) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Australische Dollar (AUD) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Australische Dollar/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Australische Dollar berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Australische Dollars krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Australische Dollar naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Australische Dollar

De Australische Dollar is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Australië. Betalen in Australië doe je daarmee met de Australische Dollars. De Australische Dollar wordt daarom ook wel het geld van Australië genoemd. Ook als je gaat pinnen in Australië, dan zal je Australische Dollars krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Australische Dollar koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Australische Dollar is. De eur to AUD wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Australische Dollars kopen | Wees op de hoogte van de Australische Dollar naar euro wissellkoers

Wanneer je Australische Dollars wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Australische Dollar koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Australische Dollar naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel AUD naar euro wat een afkorting hiervoor is.   

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

 

Optie 1: Transferwise Card

Bekijk deal hier.

Optie 2: GWK Travelex

Zeer eenvoudig vreemde valuta bestellen zonder bestelkosten en tegen 0% commissie.

Bekijk deal hier.

Optie 3: N26 Online Bank

Beste online bank tegen zeer lage kosten.

Bekijk deal hier.

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: