Wisselkoers.org

Currency Converter CHF/EUR: za, 18 mei.

Zwitserse Frank Euro | Wisselkoers van euro naar Zwitserse Frank

De koers van de Zwitserse Frank euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Zwitserse Frank (CHF) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Zwitserse Frank (CHF) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Zwitserse Frank/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Zwitserse Frank berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Zwitserse Franks krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Zwitserse Frank naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Zwitserse Frank

De Zwitserse Frank is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Zwitserland. Betalen in Zwitserland doe je daarmee met de Zwitserse Franks. De Zwitserse Frank wordt daarom ook wel het geld van Zwitserland genoemd. Ook als je gaat pinnen in Zwitserland, dan zal je Zwitserse Franks krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Zwitserse Frank koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Zwitserse Frank is. De eur to CHF wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Zwitserse Franks kopen | Wees op de hoogte van de Zwitserse Frank naar euro wissellkoers

Wanneer je Zwitserse Franks wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Zwitserse Frank koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Zwitserse Frank naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel CHF naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Andere valuta koersen

Euro Hongkong Dollar Georgische Lira

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: