Wisselkoers.org

Currency Converter GBP/EUR: di, 21 mrt.

Dollar Euro | Wisselkoers van euro naar dollar

De koers van de Britse pond euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Britse pond (GBP) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Britse pond (GBP) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. 

Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Britse pond/euro veranderd dagelijks. Op deze pagina kan je de actuele koers euro Britse pond berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in dollars krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Britse pond naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen.

Meer over Britse pond

De Britse pond is de officiële munteenheid en betaalmiddel van de United Kingdom. Betalen in de United Kingdom doe je daarmee met de Britse pond. De Britse pond wordt daarom ook wel het geld van de UK genoemd. Ook als je gaat pinnen in de UK, dan zal je Britse ponden krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Britse pond koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Britse pond is. De eur to GBP wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Britse pond kopen | Wees op de hoogte van de Britse pond naar euro wissellkoers

Wanneer je Britse ponden wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Pond koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Britse pond naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel GBP naar euro wat een afkorting hiervoor is.

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

 

Optie 1: Transferwise Card

Bekijk deal hier.

Optie 2: GWK Travelex

Zeer eenvoudig vreemde valuta bestellen zonder bestelkosten en tegen 0% commissie.

Bekijk deal hier.

Optie 3: N26 Online Bank

Beste online bank tegen zeer lage kosten.

Bekijk deal hier.

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: