Wisselkoers.org

Wisselkoers Braziliaanse real - EUR/BRL omrekenen

Currency Converter EUR/BRL: wo, 24 apr.

De koers van de Braziliaanse real en euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Braziliaanse real (BRL) naar de euro (EUR), of andersom van euro (EUR) naar Braziliaanse real (BRL) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Braziliaanse real/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Braziliaanse real berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Braziliaanse real krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Braziliaanse real naar euro omrekenen, zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

EUR/BRL koers

Braziliaanse real (BRL) wisselkoersen

Over de Braziliaanse real (BRL)

De Braziliaanse real (BRL) is sinds 1994 de officiële valuta van Brazilië. De real is één van de stabielste munten in Zuid-Amerika en wordt uitgegeven in munten en biljetten, waarbij de munten verkrijgbaar zijn van 1 centavo tot 1 real, terwijl je briefjes kunt vinden van 2, 5, 10, 20, 50, en 100 Reais. Deze valuta wordt slechts in Brazilië gebruikt, maar het gaat om een wereldwijd bekende munteenheid.

Wat de huidige wisselkoers van de Braziliaanse real naar de Euro is, hangt voornamelijk af van de economische ontwikkelingen in het land en van internationale omstandigheden. Om de Braziliaanse real naar euro om te rekenen, kun je gebruikmaken van valutawissel websites. Brazilië heeft overigens geen plannen aangekondigd om de Euro in te voeren als officiële valuta.

Wisselkoersen internationale valuta's

Braziliaanse real kopen? Euro naar Braziliaanse real

Wanneer je Braziliaanse reals wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Braziliaanse real koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Braziliaanse real naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel BRL naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Optie 1: Transferwise Card

Bekijk deal hier.

Optie 2: GWK Travelex

Bekijk deal hier.

Optie 3: N26 Online Bank

Bekijk deal hier.

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: