Wisselkoers.org

Currency Converter JPY/EUR: do, 20 jun.

Japanse Yen Euro | Wisselkoers van euro naar Japanse Yen

De koers van de Japanse Yen euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Japanse Yen (JPY) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Japanse Yen (JPY) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Japanse Yen/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Japanse Yen berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Japanse Yens krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Japanse Yen naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Japanse Yen

De Japanse Yen is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Japan. Betalen in Japan doe je daarmee met de Japanse Yens. De Japanse Yen wordt daarom ook wel het geld van Japan genoemd. Ook als je gaat pinnen in Japan, dan zal je Japanse Yens krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Japanse Yen koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Japanse Yen is. De eur to JPY wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Japanse Yens kopen | Wees op de hoogte van de Japanse Yen naar euro wissellkoers

Wanneer je Japanse Yens wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Japanse Yen koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Japanse Yen naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel JPY naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

 

Optie 1: Transferwise Card

Bekijk deal hier.

Optie 2: GWK Travelex

Zeer eenvoudig vreemde valuta bestellen zonder bestelkosten en tegen 0% commissie.

Bekijk deal hier.

Optie 3: N26 Online Bank

Beste online bank tegen zeer lage kosten.

Bekijk deal hier.

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: