Wisselkoers.org

Currency Converter CNY/EUR: ma, 15 jul.

Chinese Yuan Euro | Wisselkoers van euro naar Chinese Yuan

De koers van de Chinese Yuan euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Chinese Yuan (CNY) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Chinese Yuan (CNY) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Chinese Yuan/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Chinese Yuan berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Chinese Yuans krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Chinese Yuan naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Chinese Yuan

De Chinese Yuan is de officiële munteenheid en betaalmiddel van de Republiek China. Betalen in de Republiek China doe je daarmee met de Chinese Yuans. De Chinese Yuan wordt daarom ook wel het geld van de Republiek China genoemd. Ook als je gaat pinnen in de Republiek China, dan zal je Chinese Yuans krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Chinese Yuan koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Chinese Yuan is. De eur to CNY wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Chinese Yuans kopen | Wees op de hoogte van de Chinese Yuan naar euro wissellkoers

Wanneer je Chinese Yuans wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Chinese Yuan koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Chinese Yuan naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel CNY naar euro wat een afkorting hiervoor is.

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

 

Optie 1: Transferwise Card

Bekijk deal hier.

Optie 2: GWK Travelex

Zeer eenvoudig vreemde valuta bestellen zonder bestelkosten en tegen 0% commissie.

Bekijk deal hier.

Optie 3: N26 Online Bank

Beste online bank tegen zeer lage kosten.

Bekijk deal hier.

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: