Wisselkoers.org

Currency Converter INR/EUR: di, 21 mei.

Indische Roepie Euro | Wisselkoers van euro naar Indische Roepie

De koers van de Indische Roepie euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Indische Roepie (INR) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Indische Roepie (INR) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Indische Roepie/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Indische Roepie berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Indische Roepies krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Indische Roepie naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Indische Roepie

De Indische Roepie is de officiële munteenheid en betaalmiddel van India. Betalen in India doe je daarmee met de Indische Roepies. De Indische Roepie wordt daarom ook wel het geld van India genoemd. Ook als je gaat pinnen in India, dan zal je Indische Roepies krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Indische Roepie koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Indische Roepie is. De eur to INR wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Indische Roepies kopen | Wees op de hoogte van de Indische Roepie naar euro wissellkoers

Wanneer je Indische Roepies wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Indische Roepie koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Indische Roepie naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel INR naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

 

Optie 1: Transferwise Card

Bekijk deal hier.

Optie 2: GWK Travelex

Zeer eenvoudig vreemde valuta bestellen zonder bestelkosten en tegen 0% commissie.

Bekijk deal hier.

Optie 3: N26 Online Bank

Beste online bank tegen zeer lage kosten.

Bekijk deal hier.

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: