Wisselkoers.org

Currency Converter SGD/EUR: za, 18 mei.

Singaporese Dollar Euro | Wisselkoers van euro naar Singaporese Dollar

De koers van de Singaporese Dollar euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Singaporese Dollar (SGD) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Singaporese Dollar (SGD) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Singaporese Dollar/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Singaporese Dollar berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Singaporese Dollars krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Singaporese Dollar naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Singaporese Dollar

De Singaporese Dollar is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Singapore. Betalen in Singapore doe je daarmee met de Singaporese Dollars. De Singaporese Dollar wordt daarom ook wel het geld van Singapore genoemd. Ook als je gaat pinnen in Singapore, dan zal je Singaporese Dollars krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Singaporese Dollar koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Singaporese Dollar is. De eur to SGD wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Singaporese Dollars kopen | Wees op de hoogte van de Singaporese Dollar naar euro wissellkoers

Wanneer je Singaporese Dollars wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Singaporese Dollar koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Singaporese Dollar naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel SGD naar euro wat een afkorting hiervoor is. 

Laagste wisselkoers via

 

Optie 1: Transferwise Card

Bekijk deal hier.

Optie 2: GWK Travelex

Zeer eenvoudig vreemde valuta bestellen zonder bestelkosten en tegen 0% commissie.

Bekijk deal hier.

Optie 3: N26 Online Bank

Beste online bank tegen zeer lage kosten.

Bekijk deal hier.

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: