Wisselkoers.org

Currency Converter TRY/EUR: di, 21 mei.

Turkse Lira Euro | Wisselkoers van euro naar Turkse Lira

De koers van de  Turkse Lira euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de  Turkse Lira (TRY) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar  Turkse Lira (TRY) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers  Turkse Lira/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro  Turkse Lira berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in  Turkse Liras krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je  Turkse Lira naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over Turkse Lira

De  Turkse Lira is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Turkije. Betalen in Turkije doe je daarmee met de  Turkse Liras. De  Turkse Lira wordt daarom ook wel het geld van Turkije genoemd. Ook als je gaat pinnen in Turkije, dan zal je  Turkse Liras krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro  Turkse Lira koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een  Turkse Lira is. De eur to TRY wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Turkse Liras kopen | Wees op de hoogte van de Turkse Lira naar euro wissellkoers

Wanneer je  Turkse Liras wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de  Turkse Lira koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig  Turkse Lira naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel TRY naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

 

Optie 1: Transferwise Card

Bekijk deal hier.

Optie 2: GWK Travelex

Zeer eenvoudig vreemde valuta bestellen zonder bestelkosten en tegen 0% commissie.

Bekijk deal hier.

Optie 3: N26 Online Bank

Beste online bank tegen zeer lage kosten.

Bekijk deal hier.

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: