Wisselkoers.org

Currency Converter ZAR/EUR: za, 18 mei.

Zuid-Afrikaanse Rand Euro | Wisselkoers van euro naar Zuid-Afrikaanse Rand

De koers van de Zuid-Afrikaanse Rand euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Zuid-Afrikaanse Rand (ZAR) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Zuid-Afrikaanse Rand (ZAR) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Zuid-Afrikaanse Rand/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Zuid-Afrikaanse Rand berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Zuid-Afrikaanse Rands krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Zuid-Afrikaanse Rand naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Zuid-Afrikaanse Rand

De Zuid-Afrikaanse Rand is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Zuid-Afrika. Betalen in Zuid-Afrika doe je daarmee met de Zuid-Afrikaanse Rands. De Zuid-Afrikaanse Rand wordt daarom ook wel het geld van Zuid-Afrika genoemd. Ook als je gaat pinnen in Zuid-Afrika, dan zal je Zuid-Afrikaanse Rands krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Zuid-Afrikaanse Rand koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Zuid-Afrikaanse Rand is. De eur to ZAR wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Zuid-Afrikaanse Rands kopen | Wees op de hoogte van de Zuid-Afrikaanse Rand naar euro wissellkoers

Wanneer je Zuid-Afrikaanse Rands wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Zuid-Afrikaanse Rand koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Zuid-Afrikaanse Rand naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel ZAR naar euro wat een afkorting hiervoor is.

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

 

Optie 1: Transferwise Card

Bekijk deal hier.

Optie 2: GWK Travelex

Zeer eenvoudig vreemde valuta bestellen zonder bestelkosten en tegen 0% commissie.

Bekijk deal hier.

Optie 3: N26 Online Bank

Beste online bank tegen zeer lage kosten.

Bekijk deal hier.

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: