Wisselkoers.org

Currency Converter ETB/EUR: do, 20 jun.

Birr Euro | Wisselkoers van euro naar Birr

De koers van de Birr euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Birr (ETB) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Birr (ETB) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Birr/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Birr berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Birrs krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Birr naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Birr

De Birr is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Ethiopië. Betalen in Ethiopië doe je daarmee met de Birr. De Birr wordt daarom ook wel het geld van Ethiopië genoemd. Ook als je gaat pinnen in Ethiopië, dan zal je Birrs krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Birr koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Birr is. De eur to ETP wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Birrs kopen | Wees op de hoogte van de Birr naar euro wissellkoers

Wanneer je Birrs wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Birr koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Birr naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel ETB naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Andere valuta koersen

Euro Hongkong Dollar Georgische Lira

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: