Wisselkoers.org

Currency Converter BGN/EUR: vr, 2 jun.

Bulgaarse Lev Euro | Wisselkoers van euro naar Bulgaarse Lev

De koers van de Bulgaarse Lev euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Bulgaarse Lev (usd) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Bulgaarse Lev (usd) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Bulgaarse Lev/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Bulgaarse Lev berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Bulgaarse Levs krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Bulgaarse Lev naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Bulgaarse Lev

De Bulgaarse Lev is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Bulgarije. Betalen in Bulgarije doe je daarmee met de Bulgaarse Levs. De Bulgaarse Lev wordt daarom ook wel het geld van Bulgarije genoemd. Ook als je gaat pinnen in Bulgarije, dan zal je Bulgaarse Levs krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Bulgaarse Lev koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Bulgaarse Lev is. De eur to usd wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Bulgaarse Levs kopen | Wees op de hoogte van de Bulgaarse Lev naar euro wissellkoers

Wanneer je Bulgaarse Levs wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Bulgaarse Lev koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Bulgaarse Lev naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel usd naar euro wat een afkorting hiervoor is.    

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Andere valuta koersen

Euro Hongkong Dollar Georgische Lira

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: