Wisselkoers.org

Currency Converter XAF/EUR: do, 20 jun.

CFA-frank Euro | Wisselkoers van euro naar CFA-frank

De koers van de CFA-frank euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de CFA-frank (XAF) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar CFA-frank (XAF) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers CFA-frank/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro CFA-frank berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in CFA-franks krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je CFA-frank naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de CFA-frank

De CFA-frank is de officiële munteenheid en betaalmiddel van  Benin. Betalen in Benin doe je daarmee met de CFA-franks. De CFA-frank wordt daarom ook wel het geld van Benin genoemd. Ook als je gaat pinnen in Benin, dan zal je CFA-franks krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro CFA-frank koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een CFA-frank is. De eur to XAF wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

CFA-franks kopen | Wees op de hoogte van de CFA-frank naar euro wissellkoers

Wanneer je CFA-franks wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de CFA-frank koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig CFA-frank naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel XAF naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Andere valuta koersen

Euro Hongkong Dollar Georgische Lira

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: