Wisselkoers.org

Currency Converter XPF/EUR: do, 20 jun.

CFP-frank Euro | Wisselkoers van euro naar CFP-frank

De koers van de CFP-frank euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de CFP-frank (XPF) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar CFP-frank (XPF) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers CFP-frank/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro CFP-frank berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in CFP-franks krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je CFP-frank naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de CFP-frank

De CFP-frank is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Frans-Polynesië. Betalen in Frans-Polynesië doe je daarmee met de CFP-frank. De CFP-frank wordt daarom ook wel het geld van Frans-Polynesië genoemd. Ook als je gaat pinnen in Frans-Polynesië, dan zal je CFP-franks krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro CFP-frank koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een CFP-frank is. De eur to XPF wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

CFP-franks kopen | Wees op de hoogte van de CFP-frank naar euro wissellkoers

Wanneer je CFP-franks wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de CFP-frank koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig CFP-frank naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel XPF naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Andere valuta koersen

Euro Hongkong Dollar Georgische Lira

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: