Wisselkoers.org

Currency Converter CDF/EUR: di, 21 mei.

Congolese frank Euro | Wisselkoers van euro naar Congolese frank

De koers van de Congolese frank euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Congolese frank (CDF) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Congolese frank (CDF) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Congolese frank/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Congolese frank berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Congolese franks krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Congolese frank naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Congolese frank

De Congolese frank is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Congo-Kinshasa. Betalen in Congo-Kinshasa doe je daarmee met de Congolese frank. De Congolese frank wordt daarom ook wel het geld van Congo-Kinshasa genoemd. Ook als je gaat pinnen in Congo-Kinshasa, dan zal je Congolese franks krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Congolese frank koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Congolese frank is. De eur to CDF wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Congolese franks kopen | Wees op de hoogte van de Congolese frank naar euro wissellkoers

Wanneer je Congolese franks wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Congolese frank koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Congolese frank naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel CDF naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Andere valuta koersen

Euro Hongkong Dollar Georgische Lira

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: