Wisselkoers.org

Cryptocurrency neemt steeds toe aan bekendheid. Vroeger wisten weinig mensen wat cryptocurrency is. Tegenwoordig is het zo populair dat er meerdere manieren zijn om geld te verdienen met crypto. Een bekende manier is door middel van staking. In deze blog zullen we u meer vertellen over staking en hoe je geld kunt verdienen. 

Cryptocurrency

Laten we eerst kijken wat een cryptocurrency is. Het is eigenlijk net zoals de euro waarvan wij dagelijks gebruik maken. Alleen kun je het niet fysiek vasthouden. Het wordt ook wel een digitaal betaalmiddel genoemd. Er zijn verschillende cryptocurrencies ontwikkeld. De meest bekende crypto is Bitcoin. De ontwikkelaar van Bitcoin is niet bekend in de crypto wereld, maar gaat schuil onder de pseudoniem Satoshi Nakamoto. Zoals er eerder is gezegd kun je met staken geld verdienen. Het is een manier om passief inkomen te genereren. Je leest steeds over crypto staken. Maar wat is crypto staken nu precies? 

Crypto staking

Staking van crypto is niets anders dan het vastzetten van crypto om het netwerk te verbeteren en te ondersteunen. Daarnaast wordt ook de schaalbaarheid vergroot. Om te staken moet je je houden aan de staking voorwaarden. Een hiervan is dat je wallet 24/7 online beschikbaar moet zijn. Daarnaast moet de wallet de staking ondersteunen. In de meeste gevallen moet je eerst een aantal munten staken voordat je een beloning ontvang. Wat ik vergeten ben om eerder aan te halen is dat je een beloning krijgt wanneer je staked. Wat zijn staking opbrengsten nu precies? De beloning of opbrengsten die je ontvang kan gezien worden als rente.  

Waar kun je staken?

Je hebt vast wel gehoord van Bitvavo. Het is Nederlands grootste cryptocurrency exchange. Hier kun je tot wel 10,5% rente ontvangen op jaarbasis. Andere exchanges waar je kunt staken zijn Binace, Coinbase, Crypto.com en BlockFi. 

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: