Wisselkoers.org

Currency Converter GMD/EUR: di, 21 mei.

dalasi Euro | Wisselkoers van euro naar dalasi

De koers van de dalasi euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de dalasi (GMD) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar dalasi (GMD) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers dalasi/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro dalasi berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in dalasis krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je dalasi naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de dalasi

De dalasi is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Gambia. Betalen in Gambia doe je daarmee met de dalasi. De dalasi wordt daarom ook wel het geld van Gambia genoemd. Ook als je gaat pinnen in Gambia, dan zal je dalasis krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro dalasi koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een dalasi is. De eur to GMD wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

dalasis kopen | Wees op de hoogte van de dalasi naar euro wissellkoers

Wanneer je dalasis wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de dalasi koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig dalasi naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel GMD naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Andere valuta koersen

Euro Hongkong Dollar Georgische Lira

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: