Wisselkoers.org

Currency Converter DKK/EUR: di, 21 mei.

Deense kroon Euro | Wisselkoers van euro naar Deense kroon

De koers van de Deense kroon euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Deense kroon (DKK) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Deense kroon (DKK) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Deense kroon/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Deense kroon berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Deense kroons krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Deense kroon naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Deense kroon

De Deense kroon is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Denemarken. Betalen in Denemarken doe je daarmee met de Deense kroon. De Deense kroon wordt daarom ook wel het geld van Denemarken genoemd. Ook als je gaat pinnen in Denemarken, dan zal je Deense kroons krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Deense kroon koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Deense kroon is. De eur to DKK wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Deense kroons kopen | Wees op de hoogte van de Deense kroon naar euro wissellkoers

Wanneer je Deense kroons wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Deense kroon koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Deense kroon naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel DKK naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Andere valuta koersen

Euro Hongkong Dollar Georgische Lira

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: