Wisselkoers.org

Currency Converter EGP/EUR: di, 21 mei.

Egyptisch pond Euro | Wisselkoers van euro naar Egyptisch pond

De koers van de Egyptisch pond euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Egyptisch pond (EGP) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Egyptisch pond (EGP) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Egyptisch pond/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Egyptisch pond berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Egyptisch ponds krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Egyptisch pond naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Egyptisch pond

De Egyptisch pond is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Egypte. Betalen in Egypte doe je daarmee met de Egyptisch pond. De Egyptisch pond wordt daarom ook wel het geld van Egypte genoemd. Ook als je gaat pinnen in Egypte, dan zal je Egyptisch ponds krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Egyptisch pond koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Egyptisch pond is. De eur to EGP wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Egyptisch ponds kopen | Wees op de hoogte van de Egyptisch pond naar euro wissellkoers

Wanneer je Egyptisch ponds wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Egyptisch pond koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Egyptisch pond naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel EGP naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Andere valuta koersen

Euro Hongkong Dollar Georgische Lira

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: