Wisselkoers.org

FTX VIP Lidmaatschap; wat zijn de voordelen?

Bij FTX heb je de mogelijkheid om een VIP lidmaatschap te verkrijgen. Dit is voor actieve beleggers die grote bedragen beleggen in de activa beschikbaar op het FTX platform. Er zijn vele voordelen aan een FTX VIP lidmaatschap. We bespreken hier de voordelen, en laten zien hoe je hiervoor in aanmerking kunt komen.

FTX VIP

FXT VIP Voordelen

VIP’s bij FTX krijgen een aantal voordelen, waaronder:

1) Lagere tarieven

2) Een eigen account manager

3) Hogere API limieten

4) Een directe lijn met een senior technische ondersteuning voor API vragen

5) De mogelijkheid om input te leveren aan de producten die FTX lanceert

6) FTX aangepaste VIP swag en toegang tot VIP meet-ups

7) Admin whitelisting van opname-adressen

*VIPs genereren geen doorverwijs vergoedingen van hun rekening, hoewel ze nog steeds andere handelaren kunnen doorverwijzen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

ftx vip

 

Opmerking: Je hoeft alleen de drempel van het niveau of het volume van 30 dagen te bereiken. Voor gebruikers die ten minste 5% van het eenzijdige volume (of 2x de vereisten van VIP3), zijn de tarieflimieten 1,5x de VIP3 tier. Voor gebruikers die ten minste 10% van het eenzijdige volume (of 4x de vereisten voor VIP3), de ratelimieten zijn 3x de VIP3 tier.

Hoe kom ik in aanmerking voor een FTX VIP account?

Door een e-mail met de volgende informatie naar [email protected] te sturen kom je in aanmerking voor een FTX VIP Account:

  • FTX account e-mail die niet bestaat verwijzingsrelatie
  • Contactgegevens (telegram/whatsapp)
  • Land/Regio
  • Screenshot van gestorte fondsen
  • Screenshot van uw volume op andere beurzen

De toegepaste VIP tier voor stortingen zal duren voor de eerste 45 dagen, waarna het systeem automatisch uw tarieven zal evalueren op basis van uw trailing 30d handelsvolume;

Stortingen moeten in één transactie worden gedaan, samengevoegde bedragen komen niet in aanmerking;

  • Na de upgrade van jouw rekening naar een hoger/VIP-niveau, moet jouw rekening het vereiste rekeningsaldo behouden.
  • Als jouw rekeningsaldo onder de storting vereiste van jouw niveau daalt, zal de prijsniveau opwaardering worden verwijderd;
  • Als je het handelsvolume voor de preferentiële tariefniveaus bewijst, heb je een 30 dagen proefperiode;
    Je kunt deze activiteit in de volgende drie maanden niet aanvragen als je niet voldoet aan de volume-eis van de toegepaste fee tier tijdens de eerste 30d proefperiode.

FTX VIP kosten

Hieronder zie je de kosten die je betaald voor de verschillende VIP accounts. Zogenaamde “maker-taker fees” bieden een transactiekorting aan degenen die liquiditeit verschaffen (de market maker), terwijl zij kosten in rekening brengen aan cliënten die deze liquiditeit afnemen. Het voornaamste doel van “maker-taker fees” is de handelsactiviteit binnen een beurs te stimuleren door ondernemingen ertoe aan te zetten orders te plaatsen, hetgeen in theorie de handel vergemakkelijkt.
ftx vip fees

VIP’s krijgen nog steeds korting voor het houden van FTT! Je kunt het FTT-schema hier vinden. Let op het volgende:

1) Jouw taker fee kan niet lager worden dan 0,015% alles in aanmerking genomen

2) Als je een maker korting hebt (d.w.z. u bent een Market Maker), zal FTT geen invloed hebben op die korting, maar wel uw taker fees verlagen.

Conclusie

Wanneer je een actieve belegger bent die grote bedragen verhandeld op het FTX platform, kan het in jou voordeel werken om een VIP account aan te vragen. Met hogere kosten, een persoonlijke account manager en whitelisting van opnamen adressen ben je als  FTX VIP verzekerd van hoogstaande service.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: