Wisselkoers.org

Currency Converter HTG/EUR: do, 20 jun.

gourde Euro | Wisselkoers van euro naar gourde

De koers van de gourde euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de gourde (HTG) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar gourde (HTG) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers gourde/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro gourde berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in gourdes krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je gourde naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de gourde

De gourde is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Haïti. Betalen in Haïti doe je daarmee met de gourde. De gourde wordt daarom ook wel het geld van Haïti genoemd. Ook als je gaat pinnen in Haïti, dan zal je gourdes krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro gourde koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een gourde is. De eur to HTG wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

gourdes kopen | Wees op de hoogte van de gourde naar euro wissellkoers

Wanneer je gourdes wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de gourde koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig gourde naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel ETB naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Andere valuta koersen

Euro Hongkong Dollar Georgische Lira

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: