Wisselkoers.org

Currency Converter GNF/EUR: di, 21 mei.

Guineese frank Euro | Wisselkoers van euro naar Guineese frank

De koers van de Guineese frank euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Guineese frank  (GNF) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Guineese frank (GNF) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Guineese frank/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Guineese frank berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Guineese franks krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Guineese frank naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Guineese frank

De Guineese frank is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Guinee. Betalen in Guinee doe je daarmee met de Guineese frank. De Guineese frank wordt daarom ook wel het geld van Guinee genoemd. Ook als je gaat pinnen in Guinee, dan zal je Guineese franks krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Guineese frankkoers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Guineese frank is. De eur to GNF wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Guineese franks kopen | Wees op de hoogte van de Guineese frank naar euro wissellkoers

Wanneer je Guineese franks wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Guineese frank koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Guineese frank naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel GNF naar euro wat een afkorting hiervoor is.  

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

Andere valuta koersen

Euro Hongkong Dollar Georgische Lira

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: