Wisselkoers.org

Er is misschien een moment gekomen waarop je je sieraden wenst te laten inkopen. Soms erf je juwelen waarvan je weet dat jijzelf of iemand om wie je veel geeft ze nooit zal dragen of gebruiken. Soms ben je klaar om je te onthechten van iets wat je voor jezelf kocht of kreeg. Misschien is het juweel niet langer in de mode of te klein of te groot geworden. Andere motieven om je sieraden te verkopen zijn een scheiding of wanneer er sprake is van schuld. Op dat ogenblik is het zinnig om een inkoop van je sieraden te overwegen. Het kan hierbij gaan om sieraden uit de jaren veertig of vijftig, Art Nouveau en Art Deco sieraden uit de twintigste eeuw, of hedendaagse juwelen. Naast goud kan het ook gaan om platina of zilveren juwelen, een horloge van een gekend merk of een diamant. Zelfs kapotte en kleine sieraden komen in aanmerking.

Op waarde schatten

Welke reden je ook hebt: wanneer je je kostbare bezit wenst te laten inkopen, wil je dat uiteraard op een veilige manier doen én met een gerust hart. Een betrouwbare inkoper is dus een interessante keuze. Op die manier gaat het ook sneller en worden er bijvoorbeeld veilingkosten vermeden. Een belangrijk element dat een eerlijke en tevredenstellende verkoop garandeert, is te rade gaan bij een gecertificeerde taxateur. Een gediplomeerde taxateur weet sieraden namelijk op hun werkelijke waarde te schatten. Het bod dat je krijgt voor de objecten die je wilt laten inkopen, wordt mee bepaald door gebruikssporen, marktwaarde en kwaliteit van het object, en is in lijn met de beste actuele goudprijs. Een gratis taxatie biedt je de vrijheid om al dan niet in te gaan op het aangeboden bedrag. De weging en taxatie gebeuren meteen, waardoor je op het moment zelf de terugkoppeling ontvangt over welk bedrag je in ruil kunt krijgen voor de objecten die je wenst te verkopen. Indien je akkoord gaat met het bod, gebeurt de uitbetaling meteen.

Wat je terugkrijgt

Ongeacht je noden; een professionele aanpak is onmiskenbaar. Goud Inkoop Utrecht is als één van de grootste kopers op het gebied van oud goud en antieke sieraden in Utrecht en Midden-Nederland, een betrouwbare plek met jarenlange ervaring. Denk er ook om: je krijgt meer terug dan alleen een eerlijk bedrag. Je krijgt namelijk ook waarde terug, zowel op financieel als op emotioneel gebied. Sommige mensen gaan met hun nieuwe centen op vakantie, schaffen iets aan dat ze zich eerder niet konden veroorloven of breiden hun collectie aan sieraden uit met parels waar ze echt ten volle van kunnen genieten. Je sieraden laten inkopen is om deze reden een warme uitwisseling.

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: