Wisselkoers.org

Wil jij investeren in cryptocurrency maar heb jij geen geld dat je kunt missen? Er zijn verschillende manieren waarop je gratis crypto kunt verdienen. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een wallet en een computer of smartphone met internet. Het enige dat jij kwijt bent, is wat tijd.

Doe mee aan airdrops

Een uitstekende manier om gratis crypto in de wacht te slepen, is door mee te doen aan airdrops. Er zijn geregeld nieuwe cryptoprojecten en in het beginstadium kunnen deze projecten het moeilijk hebben. Er is namelijk veel concurrentie en ze hebben weinig bereik doordat niemand de munt nog kent. Vaak wordt ervoor gekozen om gebruikers aan te trekken door airdrops te lanceren, zodat jij gratis tokens krijgt als je bepaalde taken uitvoert. Hierbij kun je denken aan het delen van een post op social media. Of de coins ook daadwerkelijk wat waard gaan zijn, weet je niet van tevoren. Het kan zijn dat de beloning die je ontvangt later veel waard wordt. Aan de andere kant is het ook mogelijk dat een airdrop-project faalt. Je hoeft hier echter maar weinig voor te doen, waardoor het voor veel mensen toch de moeite waard is.

Crypto minen

Crypto minen is niet helemaal gratis, want het verbruikt namelijk veel rekenkracht en dus stroom. Als je op deze manier wilt proberen om crypto te verdienen is het verstandig om te kiezen voor de goedkoopste energieleverancier. Met crypto minen kun je wel veel cryptocurrency verdienen. Crypto mining is het valideren van transacties op de blockchain die je vervolgens toevoegt door middel van blokken aan de blockchain.

Affiliate marketing

Bij affiliate marketing ontvang jij een vergoeding op het moment dat je een ander een product laat kopen. Veel exchanges geven je bijvoorbeeld gratis BTC op het moment dat een nieuwe gebruiker crypto koopt via jouw persoonlijke code. Vaak ontvang zowel jij als je vriend een beloning. Het enige dat jij hiervoor hoeft te doen, is ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen gebruik maken van jouw link.

Taken uitvoeren voor crypto

Een erg gemakkelijke manier om wat cryptomunten te verdienen, is door het uitvoeren van simpele taken. Het kost je wel wat inspanning en tijd maar hier staat gratis cryptocurrency tegenover. Denk bijvoorbeeld aan websites die crypto betalen voor het kijken van advertenties, het klikken op websites of het invullen van enquêtes.

Coinbase Earn

De Amerikaanse crypto exchange Coinbase maakt het wel heel eenvoudig om gratis crypto te verdienen. Door deel te nemen aan het Coinbase Earn programma krijg jij gratis crypto door educatieve filmpjes te kijken en vervolgens een quiz te doen. Je kunt deze cryptomunten vervolgens gratis omwisselen naar jouw favoriete cryptocurrency. Door op te hoogte te blijven van wisselkoersen kun je zo nog extra verdienen op je munten.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: