Wisselkoers.org

Currency Converter HUF/EUR: za, 18 mei.

Hongaarse Forint Euro | Wisselkoers van euro naar Hongaarse Forint

De koers van de Hongaarse Forint euro is de verhouding tussen de twee verschillende munteenheden tussen land en land. Voor het omrekenen van de Hongaarse Forint (HUF) naar de euro (eur), of andersom van euro (eur) naar Hongaarse Forint (HUF) is het altijd belangrijk om te weten wat de huidige wisselkoers is van vandaag. 

Bij het omrekenen van twee valuta’s tussen bij een bank of wisselkantoor betaal je altijd een kleine fee voor de service. Wat dit is, verschilt per bank of organisatie. De koers Hongaarse Forint/euro veranderd dagelijks. 

Op deze pagina kan je de actuele koers euro Hongaarse Forint berekenen, je kan hier het aantal euro’s invullen waarna je het resultaat in Hongaarse Forints krijgt. Ook kan je het omdraaien en kan je Hongaarse Forint naar euro omrekenen zodat je ook daarvan de actuele wisselkoers kan krijgen. 

Meer over de Hongaarse Forint

De Hongaarse Forint is de officiële munteenheid en betaalmiddel van Hongarije. Betalen in Hongarije doe je daarmee met de Hongaarse Forints. De Hongaarse Forint wordt daarom ook wel het geld van Hongarije genoemd. Ook als je gaat pinnen in Hongarije, dan zal je Hongaarse Forints krijgen. Daarom is het erg belangrijk de euro Hongaarse Forint koers te weten, zodat je weet hoeveel euro een Hongaarse Forint is. De eur to HUF wisselkoers fluctueert dagelijks zoals elke valuta en is afhankelijk van banken, nieuws en andere zaken.

Hongaarse Forints kopen | Wees op de hoogte van de Hongaarse Forint naar euro wissellkoers

Wanneer je Hongaarse Forints wilt kopen, is het goed om op de hoogte te zijn van de Hongaarse Forint koers ten opzichte van de euro. Zodat je kan uitrekenen wat je voor elke euro krijgt. Via de tool bovenaan deze pagina kan je eenvoudig Hongaarse Forint naar euro omrekenen, veel noemen het ook wel HUF naar euro wat een afkorting hiervoor is. 

Laagste wisselkoers via

Dit zijn je opties voor de laagste wisselkoers:

 

Optie 1: Transferwise Card

Bekijk deal hier.

Optie 2: GWK Travelex

Zeer eenvoudig vreemde valuta bestellen zonder bestelkosten en tegen 0% commissie.

Bekijk deal hier.

Optie 3: N26 Online Bank

Beste online bank tegen zeer lage kosten.

Bekijk deal hier.

Ontvang tot wel 12% rente per jaar op jouw crypto door middel van staking.

Bekijk hier hoeveel rente je kunt krijgen: